Senioreille suunniteltu robotti-imuri

Tämä robotti-imuri senioreille tekee siivouksesta vaivatonta ja älykästä, vapauttaen aikaa tärkeämmille asioille hiljaisella toiminnallaan, automaattisella latauksella ja tehokkailla sensoritekniikoilla.

Tiedot

Varastossa


199,90€

Tiedot

Nauti älykkäästä elämästä EICOBOT-robotti-imurin kanssa!

Mitä EICOBOT-robotti-imuri voi tehdä sinun hyväksesi?

EICOBOTin robotti-imuri on varustettu suurella imuaukolla, joka poistaa pölyn, muruset ja lemmikkieläinten karvat ei vain matalakarvaisilta matoilta ja lattioilta, vaan myös sohvilen ja sänkyjen alta vaivattomasti. Imuri toimii hiljaisesti, eikä häiritse työskentelyäsi tai lepoasi. Se helpottaa kodin siivousta, jotta voit viettää enemmän aikaa tärkeiden asioiden parissa.

Se vapauttaa kätesi, jotta voit keskittyä muihin aktiviteetteihin. Robottisi siivoaa automaattisesti, pitäen kotisi puhtaana ja raikkaana.

Kun akku on tyhjä, se palaa automaattisesti latausasemaan latautumaan uudelleen.

550 ml suuri pölysäiliö. Siivouksien jälkeen, tyhjennät vain pölysäiliön roskapussiin.

Kauko-ohjaus. Ei ongelmia puhelimen, Bluetoothin, WiFin tai appien kanssa. Todella helppokäyttöinen.

130 minuuttia & 100-120m²

EICOBOT-imurirobotti puhdistaa jopa 130 minuuttia / 120 neliömetriä latausta kohden.

Pieni koko, suuri puhdistusteho

Unohda huoli ahtaista tiloista ja huonekalujen alusten puhdistamisesta. Tämä robotti-imuri on suunniteltu liikkuvuutta silmälläpitäen; sen hoikka ja kevyt rakenne, vain 7,8 cm korkeudella ja 28 cm halkaisijalla, mahdollistaa vaivattoman liikkumisen sänkyjen, sohvien ja pöytien alla. Sen joustava liike mahdollistaa puhdistuksen kaikissa kodin nurkissa ja kalusteiden alla, tavoittaen enemmän vaikeasti saavutettavia alueita. Ihanteellinen ratkaisu kotiin.

Harjaton imurointi

Ainutlaatuisen imuaukon ansiosta tämä robotti-imuri tarjoaa huoltovapaan käytön ilman tukkeutuvia tai solmussa olevia harjarullia. Sivuharjat keräävät nopeasti suuret partikkelit ja hienon pölyn, tehden puhdistuksesta tehokasta. Erityisen sopiva lemmikkitalouksiin.

Infrapunasensorit

Varustettu 11 törmäyksenesto- ja 3 pudotuksenestoinfrapunasensorilla sekä FreeMove-teknologialla. Tämä robotti-imuri väistää älykkäästi seiniä, portaita ja esteitä estäen putoamiset ja törmäykset. Se kykenee kiipeämään jopa 15° kaltevuuksia ja siivoamaan tehokkaasti puulattioita sekä matalanukkaisia mattoja.

Pitkä käyttöaika ja automaattinen lataus

Kestävän akkunsa ansiosta robotti-imurilla on pitkä käyttöaika: 130 minuuttia hiljaisella, 95 minuuttia normaalilla ja 75 minuuttia maksimiteholla. Kun siivous on valmistunut tai akku on alle 15%, robotti-imuri palaa automaattisesti latausasemaan latautumaan.

4 tehokasta siivoustilaa

EICOBOT-robotti-imuri tarjoaa 4 siivoustilaa, joita voi vaihtaa kaukosäätimellä tarpeen mukaan (auto/paikka/reuna/siksak). Robotti-imuria ohjataan kaukosäätimellä, ja se on helppokäyttöinen ilman monimutkaisia Bluetooth- tai sovellusyhteyksiä, tehden siitä erityisen helppokäyttöisen ja sopivan senioreille.

Putoamisenestotekniikka: Varustettu törmäyksenestosensorilla ja putoamisenestoinfrapunasensorilla, jotka tunnistavat portaat ja estävät putoamiset.

Älykäs törmäyksenesto: Varustettu 6D sisäänrakennetulla törmäyksenestoinfrapunasensorilla älykkääseen esteiden välttelyyn.

130 minuuttia & 100-120m²: EICOBOT-imurirobotti puhdistaa jopa 130 minuuttia / 120 neliömetriä latausta kohden.

Älykäs sensoritekniikka: Robotti-imuri voi kiivetä jopa 15° kaltevuuksia ja toimii vaivattomasti matalakarvaisilla matoilla.


Robotti-imuri seniorille

Robotti-imuri seniorille

Robotti-imuri seniorille

Robotti-imuri seniorille

Robotti-imuri seniorille

Robotti-imuri seniorille

Robotti-imuri seniorille

Kirjoita arvio

Senioreille suunniteltu robotti-imuri

Senioreille suunniteltu robotti-imuri

Tämä robotti-imuri senioreille tekee siivouksesta vaivatonta ja älykästä, vapauttaen aikaa tärkeämmille asioille hiljaisella toiminnallaan, automaattisella latauksella ja tehokkailla sensoritekniikoilla.

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa


Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.