Uusi Alennettu hinta! Kalenterikello Näytä suurempana

Kalenterikello

Hienosta kalenterikellosta näet kellonajan, viikonpäivän, päivämäärän ja kuukauden helpottamaan arkea. Erinomainen lahjaidea.

Tiedot

Varastossa


99,90€

-98,10€

198,00€

   i    Alin hinta 30 päivän
aikana: 99,90€

Tiedot

Kalenterikello on hieno perinteisen näköinen kalenterikello, joka vastaa monien eri käyttäjien tarpeisiin. Se soveltuu täydellisesti ikääntyneille ja muistisairaille. Erityisesti muistisairaille, jotka saattavat unohtaa kellonajan ja päivämäärän useita kertoja päivän aikana, tämä kello on erinomainen apu. Se on myös kätevä vuorotyöläisille, joille päivät ja kellonajat voivat mennä helposti sekaisin.

Kalenterikello näyttää yhdellä vilkaisulla viikonpäivän, päivämäärän, kuukauden ja kellonajan selkeällä suomen kielellä. Lisäksi valittavana on myös halutessasi ruotsinkieli.

Markkinoiden ainoa vastaava tuote suomenkielisenä.

Kellon näyttö on hyvin näkyvissä pimeässä, mikä tekee siitä sopivan myös heikosti näkeville. Suuret valaistut kirjaimet (12 mm) ja numerot näyttävät yhdellä vilkaisulla viikonpäivän, päivämäärän ja kuukauden selkeästi. Näytön kirkkautta voi säätää tarpeen mukaan.

Kalenterikello toimii verkkovirralla, joten sinun ei tarvitse muistaa vaihdella paristoja.

Voidaan ripustaa seinälle tai laittaa tason päälle.

Osa käyttäjistä käyttää kelloa samalla kätevänä yölamppuna, koska sen säädettävän kirkkauden ansiosta kello voidaan laittaa valaisemaan makuuhuonetta juuri sopivasti.

Paristot takaavat toiminnan mahdollisten virtakatkojen sattuessa, jotta kello pysyy ajassaan sähkökatkoista huolimatta.

Kalenteri on ohjelmoitu vuoteen 2050 asti.

Korkeus 20,5 cm x leveys 12,5 cm.

Takuu: 1 vuosi.

Kalenterikello

Kirjoita arvio

Kalenterikello

Kalenterikello

Hienosta kalenterikellosta näet kellonajan, viikonpäivän, päivämäärän ja kuukauden helpottamaan arkea. Erinomainen lahjaidea.

Suosittelemme myös:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa


Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.