Helppo kaukosäädin

Kaukosäädin, jossa vain tarpeelliset napit

Tiedot

Varastossa


27,90€

-12,00€

39,90€

Tiedot

Meneekö televisio sekaisin väärien nappien painelusta? Onko kaukosäätimessä liikaa nappeja, joita et koskaan käytä? Tässä on ratkaisu.

Kompakti helppokäyttöinen kaukosäädin, jossa vain tarpeelliset näppäimet: virtanappi, kanavanvaihto, äänenvoimakkuus, mykistys ja toimintonappi, jonka voit laittaa tekemään mitä vain.

Kaukosäädin toimii kaikkien televisioiden kanssa (paitsi bluetooth-kaukosäätimellä varustettujen) sillä tälle opetetaan television oman kaukosäätimen nappien toiminnot. Se on helppoa mukana tulevien ohjeiden avulla. Ei tarvitse kuin laittaa kaukosäätimen opetustila päälle ja sen jälkeen painaa vuoron perään helppokäyttöisen kaukosäätimen nappia ja sen jälkeen oikean kaukosäätimen vastaavaa nappia.

Näppäimet on helppo erottaa rungosta ja kaukosäädin istuu hyvin käteen kuin käteen.

Pakkauksessa mukana tarvittavat kaksi AAA paristoa sekä suomenkieliset käyttöohjeet. Alkuperäisen kaukosäätimen tulee toimia infrapunalla, jotta komennot voidaan kopioida. Käytännössä vain harvoissa aivan uusimmissa televisioissa voi olla käytössä ainoastaan Bluetoothia tai radiotaajuuksia käyttävä kaukosäädin. Tunnistat infrapunalähettimen kaukosäätimen yläreunassa olevasta LED-valoa muistuttavasta päästä.

Koko: 160 x 45 x 20 mm

Takuu: 1 vuosi

Katso myös vielä helppokäyttöisempi kaukosäädin täällä!

Ja helppo kaukosäädin numeronäppäimillä ja taustavalolla täällä!

Arviot

Arvosana 
28-12-2022
Loistopeli

Ei moitteen sanaa! Täydellinen määrä nappeja ja estää television sekoittamisen.

Arvosana 
20-04-2022
Prisvärd och funktionell

Tydliga instruktioner. Håll dock inte inne knapparna på orginal kontrollen, utan ett snabbt tryck vid inlärning. Hoppar över en kanal annars vid användning.

Arvosana 
24-03-2022
Toimiva laite!

Ostin tämän kaukosäätimen 88 v. Isäukolle ja laite on toiminut täysin ilman ongelmia yli vuoden. Helppo asentaa, helppo opastaa käyttöön ja toimii luotettavasti. Kertaakaan tämän reilun vuoden aikana ei ole tarvinnnut käyttöä opastaa, aina on isäukko katsella niin uutiset kuin olympialaiset. LG telkkarin kanssa ainakin toimii.
Voin suositella lämpimästi!

Arvosana 
30-07-2019
Hinta kohdallaan

ja riittävän suuret napit

Arvosana 
19-06-2019
Halpa

Huomattavasti halvempi kuin muualla ja toimii täydellisesti. Kiitos!

Kirjoita arvio

Helppo kaukosäädin

Helppo kaukosäädin

Kaukosäädin, jossa vain tarpeelliset napit

Suosittelemme myös:

29 muuta tuotetta samassa kategoriassa