Withings Scanwatch hybridiälykello 38 mm

Withings ScanWatch -hybridiälykello yhdistää normaalin kellon ja huippulaatuiset terveydenseurantaominaisuudet, kuten kliinisesti validoidun EKG- ja SpO2-sensorin. Älykello mittaa aktiivisuuttasi ympärivuorokautisesti ja tunnistaa uniapnean yöllä.

Tiedot

Toimitusaika 1 - 2 viikkoa


399,90€

Tiedot

Withings ScanWatch -hybridiälykello tarjoaa huippulaatuisen terveys- ja aktiivisuusseurannan. Kello on valmistettu yhteistyössä kardiologien kanssa, jonka ansiosta siinä on EKG- ja SpO2-sensorit, päivittäinen aktiivisuusseuranta, sekä uni- ja sykemittari. Se voi myös havaita eteisvärinän, ja sen akku kestää miltei 30 päivää.

Aktiivisuus- ja uniseuranta
Älykello voi seurata polttamiasi kaloreita ja päivittäistä aktiivisuuttasi, kuten esimerkiksi kävelyä, juoksemista, uintia, sekä näiden etäisyyttä yhdistetyn älypuhelimen GPS-paikannuksen avulla. Se seuraa myös untasi, pisteyttäen sen kevyen ja syvän unen, sekä unen pituuden ja herätyksien perusteella. Siinä on myös unirytmin kevyimmässä vaiheessa herättävä tärinähälytys, joka on myös täysin hiljainen.

Aktiivisuustilat
Kellossa on yli 30 aktiivisuustilaa, joita voit tarkastella treenien jälkeen älypuhelinsovelluksen avulla. Voit esimerkiksi tarkastaa kulkemasi etäisyyden, nopeuden ja korkeuden.

Terveysseuranta
Älykello on suunniteltu yhteistyössä kardiologien kanssa, jonka ansiosta siinä on huippulaatuiset terveysseurantaominaisuudet. Kellon jatkuva sykemittaus havaitsee esimerkiksi rytmihäiriöt, ja siinä on myös luotettava elektrokardiogrammi, jonka voit tarkastaa kellon näytöltä tai älypuhelinsovelluksen kautta. Älypuhelinsovelluksen kautta näet helposti esimerkiki eteisvärinän, ja se tarjoaa myös lisäneuvoja. Voit myös mitata veresi happisaturaation (SpO2) vain 30 sekunnissa pulssioksimetrin avulla.

Kellotaulu
Älykellossa on tyylikäs ruostumaton teräsrunko, sekä kellotaulu analogisilla tunti- ja minuuttiviisareilla. Siinä on myös pienempi digitaalinen näyttö, josta näet edistyksesi aktiivisuustavoitteeseen. PMOLED-näytöstä näet EKG-, ja SpO2-mittaustulokset, sykkeesi, eteisvärinän, askeleet, kiivetyt kerrokset, kalorit, matkan sekä aktiviteetit. Kellotaulua suojaa kestävä safiirilasi.

Älypuhelinsovellus ja ilmoitukset
Voit yhdistää kellon älypuhelimeesi Bluetooth-yhteyden kautta, jonka kautta voit saada ilmoituksia kelloosi esimerkiksi puheluista, viesteistä, tapahtumista ja sovelluksista. Voit myös ladata Health Mate -sovelluksen seurataksesi aktiivisuustietojasi, sekä saadaksesi ehdotuksia ja motivaatiota erilaisten ohjelmien ja palkintojen avulla. Ilmaisen sovelluksen voi ladata Google Play- ja Apple store -kaupoista, ja se toimii Android 8- ja iOS 12 -käyttöjärjestelmillä tai näiden uudemmilla versioilla.

Akku
Älykellon akku kestää jopa 30 päivää normaalissa tilassa käytöstä riippuen, ja siinä on lisäksi ajan näyttävä virransäästötila aktiivisuusseurannalla, joka tarjoaa jopa 20 päivää lisää akkukestoa. Akun täyteen lataaminen kestää noin kaksi tuntia, ja 80 % täyteen tunnissa.

Lisäominaisuudet:
- Bluetooth Low Energy
- Tallennustilaa 5 päivän mittaustiedoille laitteessa (puhelinsovelluksessa rajattomasti)
- Loputon ilmainen tallennustila Withings-tilillä
- 5ATM-vedenkestävyys (Jopa 50 metrin vedensyvyyteen saakka)

Myyntipakkaukseen sisältyy:
- Withings ScanWatch 38 mm -hybridiälykello fluoroelastomeerisellä rannekkeella
- Magneettinen latauskaapeli
- Pika-aloitusopas
- Säilytyspussi

Väri: ruusukulta

Kirjoita arvio

Withings Scanwatch hybridiälykello 38 mm

Withings Scanwatch hybridiälykello 38 mm

Withings ScanWatch -hybridiälykello yhdistää normaalin kellon ja huippulaatuiset terveydenseurantaominaisuudet, kuten kliinisesti validoidun EKG- ja SpO2-sensorin. Älykello mittaa aktiivisuuttasi ympärivuorokautisesti ja tunnistaa uniapnean yöllä.

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa


Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.