Alatuoteryhmät

 • Jalat

  Jalkojen kiputiloihin on olemassa useita erilaisia apuvälineitä, joiden avulla voi helpottaa oireita ja parantaa omaa jaksamista. Yksi tärkeimmistä apuvälineistä on tukipohjalliset, jotka tukevat jalkaa oikeaan asentoon ja jakavat kuormitusta tasaisesti. Tukipohjallisia on saatavilla erilaisia, ja niitä on saatavilla sekä ortopedisiltä liikkeiltä että apteekeista.

  Hyvä apuväline kiputiloihin on myös erilaiset geelituet, jotka vähentävät turvotusta ja tukevat jalkaa. Geelituet ovat erityisen hyviä urheilullisille ihmisille, sillä ne auttavat jalkaa palautumaan nopeammin ja vähentävät kipua.

  Mikäli kärsit plantaarifaskiitista, yksi yleinen hoitomuoto on yöllä puettava yölasta. Plantaarifaskiitilla tarkoitetaan jalkapohjan lihaksen tulehdusta, joka aiheuttaa voimakasta kipua jalkapohjassa ja jalkaterässä. Yölasta on hyvä apuväline plantaarifaskiitin hoidossa, sillä se auttaa jalkapohjan lihasta rentoutumaan yön aikana ja vähentää kipua.

  Yölastan avulla jalkapohjan lihaksen saa pidettyä oikeassa asennossa, mikä helpottaa kipua ja auttaa jalkapohjaa palautumaan nopeammin. Yölastan avulla voi myös estää plantaarifaskiitin pahenemista ja parantaa omaa jaksamista. Yölasta on erityisen hyvä apuväline niille, jotka kärsivät plantaarifaskiitista ja joutuvat seisomaan paljon tai tekemään raskasta fyysistä työtä.

  Yölastan käyttö on helppoa, ja se voidaan kiinnittää jalkapohjaan yön ajaksi. Yölastan käyttö on turvallista ja tehokasta, ja se voi auttaa plantaarifaskiitin hoidossa merkittävästi.

  Jos jalkojen kiputiloihin ei auta tukipohjalliset tai geelituet, on syytä hakeutua lääkäriin. Lääkäri voi tehdä tarvittavat tutkimukset ja määrätä tarvittaessa lääkitystä tai muita hoitoja jalkojen kiputiloihin. On tärkeää hoitaa jalkojen kiputiloja ajoissa, sillä ne voivat johtaa vakaviin terveysongelmiin, jos niitä ei hoideta oikein.

 • Kädet
 • Selkä

  Selkäkipu on yleinen vaiva, jota monet ihmiset kokevat jossain elämänsä vaiheessa. Onneksi on olemassa useita apuvälineitä, jotka voivat auttaa lievittämään selkäkipua. Tässä on muutama myynnissämme oleva esimerkki:

  Hierontamatto on yksi suosituimmista välineistä selkäkipujen lievitykseen. Matto on tarkoitettu asetettavaksi selkänojalle tai tuolille, ja sen pinnassa on erilaisia hierontapisteitä, jotka stimuloivat lihaksia ja auttavat rentouttamaan niitä. Matto on helppo käyttää ja se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat lievittää selkäkipua kotona.

  Hierontatuoli on toinen hyvä vaihtoehto selkäkipujen lievitykseen. Tuoli on varustettu erilaisilla hierontatoiminnoilla, kuten pyörivillä päillä, jotka stimuloivat lihaksia ja auttavat rentouttamaan niitä. Tuoli on myös erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat lievittää selkäkipua kotona.

  Lihasvasara on pieni ja kätevä väline, jota voi käyttää lihasten hieromiseen ja rentouttamiseen. Vasaraan on erilaista päitä, jotka stimuloivat lihaksia ja auttavat rentouttamaan niitä. Lihasvasaraa voi käyttää itse tai pyytää jotakuta hieromaan sen avulla.

  Ristiseläntuki auttaa pitämään selkärangan oikeassa asennossa ja vähentämään painetta selkärangan hermojuurille. Ristiseläntuki on erityisen hyödyllinen pitkään istuttaessa tai fyysisesti raskaissa työtehtävissä.

  Seniorituolit on suunniteltu siten, että tuoleille istuminen ja nouseminen on tavanomaista tuolia helpompaa.

  Selkäkipu voi olla hyvin vaikeaa ja siihen voi liittyä muitakin oireita, kuten jäykkyyttä ja kipua liikkeessä. Siksi on tärkeää hakea apua ja neuvoa lääkäriltä tai fysioterapeutilta, jos selkäkipu vaivaa sinua. Lääkäri tai fysioterapeutti voi auttaa sinua määrittämään sopivat apuvälineet sekä antamaan ohjeita liikuntaratkaisuista ja muista keinoista, joiden avulla voit lievittää selkäkipua.

 • Istuminen
Tuoteryhmässä on 74 tuotetta.
Näytetään 1 - 25 / 74 tuotteesta