Pesevä WC-istuin kauko-ohjaimella

Pesevä WC-istuin kaukosäätimellä tarjoaa mukavuutta ja hygieniaa, sisältäen lämmitetyn istuimen, säädettävän veden lämpötilan ja erilliset suuttimet.

Tiedot

Toimitusaika n. 4 viikkoa


549,90€

-100,00€

649,90€

   i    Alin hinta 30 päivän
aikana: 649,90€

Tiedot

Pesevä WC-istuin kaukosäätimellä, joka voidaan kiinnittää vaikka lähellä olevaan seinään helposti saataville. Istuin ei poikkea ulkonäöltään huomattavan paljon normaalista istuimesta, mutta istuimen alta paljastuu monta elämää helpottavaa toimintoa!


Automaattinen pesevä ja kuivaava WC-istuin asennetaan pöntön oman kannen tilalle. Nappia painamalla istuin suihkuttaa lämmintä vettä puhdistaakseen takapuolen tai halutessasi etupuolen. Veden lämpötila voidaan säätää haluamaksesi kolmella eri vaihtoehdolla. Tämän lisäksi istuinosa voidaan myös lämmittää (kolme eri lämpövaihtoehtoa), jolloin pöntölle istuminen talvellakin on mukavan lämmintä.


Muina ominaisuuksina istuimesta löytyy myös mm. takapuolen kuivaava tuuletus ja hitaasti sulkeutuva kansi, joka ei paukahda kiinni.

 • Lämmitetty istuin
 • Takapuolen pesu lämpimällä vedellä
 • Etupuolen pesu lämpimällä vedellä
 • Kuivatus lämpimällä ilmalla
 • Oma erillinen suutin taka- ja etupesulle estää bakteerien leviämisen
 • Säädettävä suuttimen asento
 • Säädettävä vedenpaine
 • Säädettävä veden lämpötila
 • Säädettävä istuimen lämpötila
 • Säädettävä kuivatuksen teho
 • Edestakaisin liikkuva pesuohjelma
 • Pesuohjelma lapsille
 • Hitaasti sulkeutuva kansi
 • Kauko-ohjaus

Istuin tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon raastavalle paperille myös niille, jotka kärsivät peräpukamista. Vesipesu on hellempi vaihtoehto ja auttaa myös ehkäisemään uusien pukamien syntyä.

Istuin tunnistaa automaattisesti kun ihminen istuu pöntölle ja antaa suihkuttaa vettä ainoastaan silloin, jotta vahingossa napin painaminen ei aiheuta veden ruiskutusta lattialle. Suihkutus kestää minuutin ellei sitä keskeytetä pysäytys-napista.

Laitteen vesitankin tilavuus on 800 ml, mikä riittää normaalilla käytöllä vähintään kolmeen pesuun. Vesitankki täyttää itseään automaattisesti tarvittaessa ja mikäli vettä ei käytetä kolmeen vuorokauteen, laite korvaaa veden uudella varmistaen, että käytössä on aina tuoretta vettä. Asennetaan kylmän veden tuloputkeen mukana tulevalla T-haaralla.

Asennus on yksinkertainen. Jokainen yleismies voi tehdä sen itse tai putkimies voi tehdä sen helposti. Bideen mukana tulee T-liitos, joka kiinnittyy wc-istuimeen asennettuun vesiputkeen. Näin bidee saa vettä ja wc-istuin jatkaa veden saamista nykyiseen tapaan. Jos T-liitos ei ole suoraan yhteensopiva, tarvitaan vain yleisesti saatavilla oleva sovitin.

Asennetaan virtapistokkeeseen mukana tulevalla johdolla.

Myös istuimen reunassa on napit useimmin käytetyille toiminnoille.

Helpottaa vessassa asioimista, mikäli toisen tai molempien käsien toimintakyky on alentunut tai jos selkävaivat estävät paperin ja/tai käsisuihkun käyttämisen.

Olemme tuotteen maahantuoja ja pystymme siksi tarjoamaan tuotteen edulliseen hintaan! Tilaa heti ja käytä tilaisuutesi hyväksi!


CE-merkitty.
Takuu 1 vuosi.
IPX4-luokiteltu kestämään vesiroiskeita kaikista suunnista.

Maksimissaan 100 kg painoiselle
Tuotteen koko: 475 x 380 mm.
Sähköjohdon pituus: 1,4 metriä

Katso myös kiinteällä ohjaimella varustettu mallimme täällä.

Tuote sopii kaikkiin normaalin muotoisiin WC-istuimiin, joiden mitta vesisäiliön etureunasta istuimen etureunaan ei ole paljon yli tai ali 480 mm. Katso alla oleva mittakuva ja tämän punainen kohta. Tuote toimii myös muiden istuimien kanssa, mutta tällöin pesevä kansi tulee yli tai ali posliinin reunan. Asennus onnistuu kaikkiin istuimiin, joissa on kannen kiinnittämiseksi kaksi reikää posliinissa.


GustavsbergEstetic8300.pngPesevä kansi sopii mittojensa puolesta mm. seuraaviin WC-istuimiin:

Gustavsberg Estetic 8300
Svedbergs 9021
Cersanit Eko
Scandinavian II Kompakt 119
Creavit Corner


Mikäli tarvitset lisäksi käsituet. Pesevän kannen kanssa voidaan käyttää Gustavsberg Nordic 3051 käsinojia.Arviot

Arvosana 
03-03-2024
Bra toasits men saknade instruktioner.

Lätt att installera sitsen och jättetrevligt med värmen i sitsen och tvättfunktionen. Var rätt att den skulle dra mycket el då märkströmmen är 1500w, men har nu mätt i en veckas tid och kommit fram till att det kommer bli några hundralappar om året, så då är jag lugn. Vi hade problem med att kunna koppla fjärrkontrollen med sitsen. Den instruktionen fanns inte i lådan, utan det krävde några mail till leverantören. Lite onödig brist tycker jag.

Arvosana 
12-04-2021
Perfekt lättmonterad

Perfekt för toastolen. Bekvämt att göra toabesök nu :)

Arvosana 
11-12-2019
Mukava keksintö

Vahva suositus. Asensin itse ilman aiempaa kokemusta putkitöistä ja oli yllättävän helppoa. Pöntölle tulevan putken venttiili ruuvimeisselillä kääntämällä kiinni asentoon, liitos auki, mukana tullut T-haara väliin, liitos takaisin kiinni, venttiili takaisin auki ja töpseli seinään.

Aina laittaa hymyn huulille kun istahtaa lämpimälle pöntölle. Ja isomman hädän jälkeen on mukava antaa pöntön hoitaa peseminen. Suuttimen edestakainen liike tekee puhdasta jälkeä ja vielä ei ole tullut vastaan tuotosta, mikä ei olisi puhtaaksi lähtenyt. Tuulettimella kuivauksessa kestää pidempään ja usein tulee kuivattua paperilla ellei sitten ole kännykkä tarttunut käteen eikä ole kiire pois pöntöllä.

Kirjoita arvio

Pesevä WC-istuin kauko-ohjaimella

Pesevä WC-istuin kauko-ohjaimella

Pesevä WC-istuin kaukosäätimellä tarjoaa mukavuutta ja hygieniaa, sisältäen lämmitetyn istuimen, säädettävän veden lämpötilan ja erilliset suuttimet.

Suosittelemme myös:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa


Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.