Pesevä WC-istuin kauko-ohjaimella

Pesevä WC-istuin kauko-ohjaimella, joka voidaan asentaa vaikka viereiselle seinälle!

Tiedot

Varastossa


599,90€

-50,00€

649,90€

Tiedot

Pesevä WC-istuin kaukosäätimellä, joka voidaan kiinnittää vaikka lähellä olevaan seinään helposti saataville. Istuin ei poikkea ulkonäöltään huomattavan paljon normaalista istuimesta, mutta istuimen alta paljastuu monta elämää helpottavaa toimintoa!


Automaattinen pesevä ja kuivaava WC-istuin asennetaan pöntön oman kannen tilalle. Nappia painamalla istuin suihkuttaa lämmintä vettä puhdistaakseen takapuolen tai halutessasi etupuolen. Veden lämpötila voidaan säätää haluamaksesi kolmella eri vaihtoehdolla. Tämän lisäksi istuinosa voidaan myös lämmittää (kolme eri lämpövaihtoehtoa), jolloin pöntölle istuminen talvellakin on mukavan lämmintä.


Muina ominaisuuksina istuimesta löytyy myös mm. takapuolen kuivaava tuuletus ja hitaasti sulkeutuva kansi, joka ei paukahda kiinni.

 • ► Lämmitetty istuin
 • ► Takapuolen pesu lämpimällä vedellä
 • ► Etupuolen pesu lämpimällä vedellä
 • ► Kuivatus lämpimällä ilmalla
 • ► Oma erillinen suutin taka- ja etupesulle estää bakteerien leviämisen
 • ► Säädettävä suuttimen asento
 • ► Säädettävä vedenpaine
 • ► Säädettävä veden lämpötila
 • ► Säädettävä istuimen lämpötila
 • ► Säädettävä kuivatuksen teho
 • ► Edestakaisin liikkuva pesuohjelma
 • ► Pesuohjelma lapsille
 • ► Hitaasti sulkeutuva kansi
 • ► Kauko-ohjaus

Istuin tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon raastavalle paperille myös niille, jotka kärsivät peräpukamista. Vesipesu on hellempi vaihtoehto ja auttaa myös ehkäisemään uusien pukamien syntyä.

Istuin tunnistaa automaattisesti kun ihminen istuu pöntölle ja antaa suihkuttaa vettä ainoastaan silloin, jotta vahingossa napin painaminen ei aiheuta veden ruiskutusta lattialle. Suihkutus kestää minuutin ellei sitä keskeytetä pysäytys-napista.

Laitteen vesitankin tilavuus on 800 ml, mikä riittää normaalilla käytöllä vähintään kolmeen pesuun. Vesitankki täyttää itseään automaattisesti tarvittaessa ja mikäli vettä ei käytetä kolmeen vuorokauteen, laite korvaaa veden uudella varmistaen, että käytössä on aina tuoretta vettä. Asennetaan kylmän veden tuloputkeen mukana tulevalla T-haaralla.

Asennetaan virtapistokkeeseen mukana tulevalla johdolla. Turvaominaisuus katkaisee laitteesta automaattisesti virran, mikäli jokin vika ilmaantuisi.

Myös istuimen reunassa on napit useimmin käytetyille toiminnoille.

Helpottaa vessassa asioimista, mikäli toisen tai molempien käsien toimintakyky on alentunut tai jos selkävaivat estävät paperin ja/tai käsisuihkun käyttämisen.

Olemme tuotteen maahantuoja ja pystymme siksi tarjoamaan tuotteen edulliseen hintaan! Tilaa heti ja käytä tilaisuutesi hyväksi!Takuu 1 vuosi


Maksimissaan 100 kg painoiselle
Tuotteen koko: 475 x 380 mm.Katso myös kiinteällä ohjaimella varustettu mallimme täällä.


Tuote sopii käytännössä kaikkiin normaalin muotoisiin WC-istuimiin, joiden mitta vesisäiliön etureunasta istuimen etureunaan ei ole paljon yli 49 cm.


Pesevä kansi sopii mittojensa puolesta mm. seuraaviin WC-istuimiin:
Svedbergs 9021
Cersanit Eko
Scandinavian II Kompakt 119
Creavit Corner

Arviot

Arvosana 
12-04-2021
Perfekt lättmonterad

Perfekt för toastolen. Bekvämt att göra toabesök nu :)

Arvosana 
11-12-2019
Mukava keksintö

Vahva suositus. Asensin itse ilman aiempaa kokemusta putkitöistä ja oli yllättävän helppoa. Pöntölle tulevan putken venttiili ruuvimeisselillä kääntämällä kiinni asentoon, liitos auki, mukana tullut T-haara väliin, liitos takaisin kiinni, venttiili takaisin auki ja töpseli seinään.

Aina laittaa hymyn huulille kun istahtaa lämpimälle pöntölle. Ja isomman hädän jälkeen on mukava antaa pöntön hoitaa peseminen. Suuttimen edestakainen liike tekee puhdasta jälkeä ja vielä ei ole tullut vastaan tuotosta, mikä ei olisi puhtaaksi lähtenyt. Tuulettimella kuivauksessa kestää pidempään ja usein tulee kuivattua paperilla ellei sitten ole kännykkä tarttunut käteen eikä ole kiire pois pöntöllä.

Kirjoita arvio

Pesevä WC-istuin kauko-ohjaimella

Pesevä WC-istuin kauko-ohjaimella

Pesevä WC-istuin kauko-ohjaimella, joka voidaan asentaa vaikka viereiselle seinälle!

Suosittelemme myös:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa