Robotti-imuri älykkäällä lasersuunnistuksella

Laserilla toimivan etäisyystunnistimen ansiosta robotti-imuri piirtää karttaa kulkiessaan huoneessa. Näin se tietää tarkalleen, missä se on jo käynyt ja missä tulee vielä käydä.

Tiedot

Varastossa


299,90€

-50,00€

349,90€

   i    Alin hinta 30 päivän
aikana: 299,90€

Tiedot

Robotti-imuri älykkäällä lasersuunnistuksella ja tehokkaalla 2200 Pa imuteholla.

Hiljainen ja itsestään toimiva robotti-imuri on täydellinen apuri talouksiin, joissa on lemmikkieläin ja kaikille muillekin, jotka eivät halua tai voi imuroida itse. Robotti löytää tiensä takaisin lataustelakkaansa siivouksen päätyttyä.

Laserilla toimivan etäisyystunnistimen ansiosta robotti-imuri piirtää karttaa kulkiessaan huoneessa. Näin se tietää tarkalleen, missä se on jo käynyt ja missä tulee vielä käydä. Robotti käy joka kohdan läpi imuroidessaan eikä tuhlaa aikaa saman kohdan uudelleenimurointiin kuten mallit ilman älykästä suunnistusta tekevät.

Robotti-imuri älykkäällä lasersuunnistuksella piirtää älypuhelimeen yhdistettynä kartan imuroinnista, minkä ansiosta robotille voidaan määritellä alueita, minne se ei saa mennä jos esim. koiralla tai kissalla on vesikuppi maassa, mitä ei saa läikyttää. Karttaan voidaan tallentaa yhteensä viiden eri huoneen alue.

Pölypussien vaihto voidaan unohtaa, koska robotti-imurissa on kovamuovista valmistettu pölysäiliö, minkä tyhjentäminen roskikseen on helppoa ja vaivatonta ja voidaan käyttää aina uudelleen ja uudelleen.

Robotti-imuri älykkäällä lasersuunnistuksella on ainoastaan 10,1 cm korkea, joten se yltää useimpien sohvien ja sänkyjen alle vaivattomasti.

Robotti-imuri voidaan laittaa päälle suoraan imurista tai älypuhelimella, jolla siivous voidaan myös halutessaan ajastaa tapahtuvaksi esim. päivittäin.

Robotti-imurin molemmilla reunoilla on harjakset, jotka poistavat tehokkaasti pölyä seinien reunoilta.

Robotti-imuri osaa kiivetä jopa 1,6 cm korkeat kynnykset siirtyessään huoneesta toiseen. Se pystyy myös saman ominaisuuden avulla liikkumaan lattialta matoille. Huomaa, että liian pitkät hapsut matossa voivat aiheuttaa robotille ongelmia.

Robotti-imuri älykkäällä lasersuunnistuksella tuottaa ainoastaan 50 dB metelin siivotessaan tehden siitä huomattavasti hiljaisemman kuin useimmat normaalit imurit. Voit siis oleilla samassa tilassa robotin imuroidessa.

Kun robotti-imuri on suorittanut imuroinnin valmiiksi, se palaa lataustelakkaansa odottamaan seuraavaa siivouskertaa. Robotti-imuri palaa myös automaattisesti lataustelakkaan, jos akku meinaa loppua. Akku kestää jopa 100 minuutin yhtämittaisen imuroinnin.

Robotin HEPA-suodattimella varustettu pölysäiliö on 0,6 L kokoinen.

Robotti-imuri älykkäällä lasersuunnistuksella on varustettu putoamissensoreilla estäen robotin putoamisen portaisiin.

Takuu 1 vuosi.

Mitat: 330 x 330 x 101 mm, paino 4,8 kg.

Valmistaja: Tesvor

Katso video tuotteen toiminnasta:Kirjoita arvio

Robotti-imuri älykkäällä lasersuunnistuksella

Robotti-imuri älykkäällä lasersuunnistuksella

Laserilla toimivan etäisyystunnistimen ansiosta robotti-imuri piirtää karttaa kulkiessaan huoneessa. Näin se tietää tarkalleen, missä se on jo käynyt ja missä tulee vielä käydä.

Suosittelemme myös:

29 muuta tuotetta samassa kategoriassa


Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.