Helppokäyttöinen kaukosäädin taustavalolla

Helppokäyttöinen kaukosäädin isoilla selkeillä napeilla ja taustavalolla

Tiedot

Varastossa


29,90€

-20,00€

49,90€

Tiedot

TARJOUKSESSA LYÖMÄTTÖMÄÄN HINTAAN!

Helppokäyttöinen kaukosäädin isoilla ja selkeillä näppäimillä! TV ei mene enää sekaisin vahingossa väärien nappien painamisesta. Kaikki tarpeelliset napit ja lisäksi pimeässä voidaan painaa päälle taustavalo oikeiden näppäimien löytämisen helpottamiseksi!


Erinomaisen muotoilun ansiosta pysyy helposti kädessä ja nappeja on helppo painaa yhdellä kädellä.

Kaukosäädin toimii minkä tahansa television kanssa sillä tälle opetetaan television oman kaukosäätimen nappien toiminnot. Se on helppoa mukana tulevien ohjeiden avulla. Ei tarvitse kuin laittaa kaukosäätimen opetustila päälle ja sen jälkeen painaa vuoron perään helppokäyttöisen kaukosäätimen nappia ja sen jälkeen oikean kaukosäätimen vastaavaa nappia.

Isoja ja helposti erottuvia näppäimiä on helppo painaa. Numeronäppäimien lisäksi kaukosäätimestä löytyy kaksi ohjelmoitavaa suosikkinäppäintä, jotka voidaan ohjelmoida vaikka tekstitelevision päälle laittamiseksi. Sen lisäksi säätimen yläreunassa on ylimääräinen virtanäppäin esimerkiksi digiboksia tai kaiuttimia varten.

Mukana suomenkieliset käyttöohjeet. Alkuperäisen kaukosäätimen tulee toimia infrapunalla, jotta komennot voidaan kopioida. Käytännössä vain harvoissa aivan uusimmissa televisioissa voi olla käytössä ainoastaan Bluetoothia tai radiotaajuuksia käyttävä kaukosäädin. Tunnistat infrapunalähettimen kaukosäätimen yläreunassa olevasta LED-valoa muistuttavasta päästä.

Koko: 185 x 50 x 22 mm

Takuu: 1 vuosi

Katso myös vielä helppokäyttöisempi kaukosäädin!

Sekä kolmas mallimme täältä!

Arviot

Arvosana 
28-12-2022
Yhdessä digiboksin kanssa

Papallani on vieläkin digiboksi ja tämän sai toimimaan yhtä aikaa sekä television että digiboksin kanssa.

Arvosana 
24-12-2018
Teksti-TV

Annoin isälleni joululahjaksi ja parhaana ominaisuutena pidän mahdollisuutta myös teksti-tv:n käyttämiseen siitä huolimatta, että nappeja on vähän. Isäni seuraa veikkauksia yms. teksti-tv:stä ja ilman sitä hän ei olisi kaukosäädintä huolinut.

Kirjoita arvio

Helppokäyttöinen kaukosäädin taustavalolla

Helppokäyttöinen kaukosäädin taustavalolla

Helppokäyttöinen kaukosäädin isoilla selkeillä napeilla ja taustavalolla

Suosittelemme myös:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa


Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.