Hierontatuoli

Monipuolinen ja korkeatasoinen hierontatuoli.

Tiedot

Varastossa (toimitusaika 1 - 2 viikkoa)


1 999,90€

Tiedot

Korkeatasoinen hierontatuoli vaativaankin makuun tarjoaa intensiivistä hierontaa koko vartalolle ja täydellisen rentoutumisen käsille, jaloille, lantiolle ja koko selän alueelle. Tuolissa on 3D-tekniikka, jolloin hieronta tapahtuu kolmesta suunnasta: ylhäältä ja alhaalta, vasemmalta ja oikealta sekä myötä ja vastapäivään. Tekniikan ansiosta tuolin hierontatyyli jäljittelee klassista hierontatekniikkaa ja antaa sinulle kokemuksen oikealla hierojalla käymisestä. Vaikutelmaa tukevat tuolin jalkaosien ilmanpainetyynyt, jotka toimivat kolmella intensiteettitasolla. Moottoroitu tuoli kääntyy kaukosäätimestä painamalla ‘’Zero Gravity’’ - asentoon, jossa sydän ja polvet ovat samalla tasolla mikä maksimoi nautinnon ja hieronnan intensiteetin. 

Hierontaohjelmia on neljä: vaivaaminen-, koputtelu-, Shiatsu-, rullahieronta sekä ilmapainetyynyhieronta reisille ja pohkeille. Tuolissa on integroitu USB-portti, joten voit ladata siinä puhelinta tai tablettia. Täydellisen rentoutumiskokemuksen varmistaa integroitu stereokaiutin Bluetooth-liitännällä, jonka kautta voit kuunnella hieronnan aikana lempimusiikkiasi. Tuoliin voi kytkeä myös osittaisen värähtelyn ja siinä on lämmitysominaisuus lannerangan alueella. Mikäli haluat käyttää tuolia normaalina tuolina, voit asettaa siihen mukana tulevan irroitettavan istuintyynyn.

Tekniset tiedot:

- Koko istuen (pituus x leveys x korkeus) 100 x 69 x 115 cm

- Koko makuulla (pituus x leveys x korkeus) 190 x 69 x 83 cm

- Tuolin paino 65 kg

- Virtalähde 230 V/50 Hz

- Takuu 1 vuosiArviot

Arvosana 
28-12-2022
+++

hieno tuoli sai korvata vanhan mekanismituolin olohuoneesta. Hierontateho on sopiva.

Kirjoita arvio

Hierontatuoli

Hierontatuoli

Monipuolinen ja korkeatasoinen hierontatuoli.

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa


Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.