Senioreiden kauppa on suomalainen perheyritys.

Perustin Senioreiden kaupan palvelemaan ikääntyneiden ihmisten tarpeita. Olen koulutukseltani sekä palomies-sairaankuljettaja että ekonomi. Näin palolaitoksella työskennellessäni paljon parannettavaa ihmisten asuinoloissa sekä ensihoidon että paloturvallisuuden näkökulmasta. Minulle heräsi halu edesauttaa ihmisten mahdollisuuksia elää mukavasti iän tuomista haasteista huolimatta ja päätin perustaa yrityksen, joka myy ikääntyneiden ihmisten arkea helpottavia välineitä ja palveluita.

Suomen väestön ikääntyessä yhä useampi asuu kotonaan vanhuuden tuomien muutosten vaikutuksista huolimatta. Minulle pitkä ja toimelias elämä on aina ollut tavoite ja sen vuoksi on ollut ihailtavaa saada hoitaa edelleen kotonaan asuvia sataa vuotta lähestyviä toimintakykyisiä ihmisiä. On kaikkien etu, mitä pidempään saamme elää itsenäistä ja hyvää elämää kodissamme.

Olemme pyrkineet tekemään ostamisesta mahdollisimman helppoa ja valinneet tuotteiksi mahdollisimman mukavia ja hyödyllisiä tuotteita. Ymmärrämme, että verkko-ostaminen ei ole kaikille entuudestaan tuttua ja sen takia panostamme asiakaspalveluun. Voit ottaa milloin vain, missä tahansa sinua askarruttavassa asiassa yhteyttä ja pyrimme auttamaan parhaan kykymme mukaan.

Päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme, joten jos teille tulee mieleen jokin arjen ongelma, mihin kaupasta ei vielä löydy helpotusta, olisimme kiitollisia mikäli kertoisitte siitä. Pyrimme löytämään siihen ratkaisun.

Senioreiden kauppa, Domus Taberna Oy

Y-tunnus: 2986916-4


Juho
 
Valtteri
Toimitusjohtaja
 
Logistiikkapäällikkö
   
 
Julius
 
Mari
Asiakaspalvelupäällikkö
 
Viestintä ja markkinointi