Lämmittävät käsineet

Vedenpitävät ja pitkään lämmittävät käsineet

Tiedot

Varastossa


69,90€

-30,00€

99,90€

   i    Alin hinta 30 päivän
aikana: 79,90€

Tiedot

Lämmityselementeillä varustetut hanskat tarjoavat monia etuja erityisesti kylmissä olosuhteissa. Ne auttavat säilyttämään kädenlämpötilan, lisäävät mukavuutta ja hyvinvointia kylmässä säässä, suojaavat käsien jäätymiseltä, säilyttävät sorminäppäryyden ja parantavat verenkiertoa.
Lisäksi lämmittävät hanskat voivat ehkäistä kylmyydestä aiheutuvia vaivoja ja kannustaa aktiiviseen ulkoiluun myös talvikuukausina. Niitä voidaan käyttää monenlaisissa tilanteissa, kuten urheilussa, ulkoilussa tai työskenneltäessä kylmissä olosuhteissa.

Nämä nedenpitävät hanskat on varustettu 4000 mAh/5V USB-ladattavilla litiumakuilla, jotka voivat lämmittää jopa 7 tuntia. Lämmitysaika riippuu käytettävästä lämpötilasta ja ulkoilman lämpötilasta. Lämmitys voidaan asettaa kolmen eri tehon välillä: lämpimin, keskilämpö, mieto.

Testijaksolla lämpimimmällä asetuksella hanskat pitivät miellyttävän lämpötilan -15 asteen ulkolämpötilassa ja akku kesti noin kaksi tuntia yhtäjaksoista lämmitystä.

Käsineet on valmistettu 4-kerroksisista korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat lämmön lisäksi veden- ja tuulenpitävyyden. Kämmenen sisäpuolella on myös vahvistava ja pitoa parantava PU-materiaali. Mikä parasta hanskoilla voit käyttää myös kosketusnäyttöä ilman että sinun täytyy toistuvasti riisua niitä käsistäsi.

Mukana tulee hanskat, kaksi akkua ja latausjohto. Akut ladataan mukana tulevalla tai millä tahansa USB-C latausjohdolla. Lisäksi tarvitset vain minkä tahansa USB-laturin, minkä olet jo saanut esim. matkapuhelimesi mukana.

Kirjoita arvio

Lämmittävät käsineet

Lämmittävät käsineet

Vedenpitävät ja pitkään lämmittävät käsineet

Suosittelemme myös:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa


Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.