Hands-free suurennuslasit

Päähän asetettavat valaistut suurennuslasit viidellä vaihdettavalla linssillä.

Tiedot

Varastossa


69,90€

Tiedot

Suurennuslasit ovat nimensä silmälasien tapaan päähän asetettavat suurentavat linssit, jotka vapauttavat kädet muuhun työskentelyyn. Lasit voidaan asettaa päähän kuten normaalit simälasit tai vaihtoehtoisesti niitä voidaan käyttää pääpannan avulla. Lasit ovat kevyet, mutta pääpanta vähentää nenälle kohdistuvaa painetta ja siten laseja voidaan käyttää pitkiäkin aikoja mukavasti.

Paketti sisältää viidet erilaiset vaihdettavat suurentavat linssit vahvuuksilla: 1.0 x, 1.5 x, 2.0 x, 2.5 x ja 3.5 x, niiden säilytyslaatikon ja liinan lasien puhdistukseen. Suurennuslaseissa on integroitu LED-valo kahdella eri säätömahdollisuudella. LED-lamppu on kirkas ja siten mahdollistaa työskentelyn sekä valossa että pimeässä. Valo toimii 3 AAA paristolla. Lasit on helppo kasata ja käyttää. Linssien irrotus onnistuu helposti napsauttamalla ja linssit voidaan tarvittaessa taittaa myös kesken työskentelyn pois tieltä.

Kirjoita arvio

Hands-free suurennuslasit

Hands-free suurennuslasit

Päähän asetettavat valaistut suurennuslasit viidellä vaihdettavalla linssillä.

Suosittelemme myös:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa


Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.