Sointu hierontatuoli

Hierontatuoli Sointu tarjoaa ylellisen ja kokonaisvaltaisen rentoutumiskokemuksen monipuolisilla hierontaohjelmilla, lämmityksellä ja integroidulla Bluetooth-kaiutinjärjestelmällä.

Tiedot

Varastossa (toimitusaika 2 - 3 viikkoa)


2 199,90€

-800,00€

2 999,90€

   i    Alin hinta 30 päivän
aikana: 2 199,90€

Tiedot

Hierontatuoli Sointu

Hierontatuoli Sointu on suunniteltu sinulle, joka kaipaat arkeen luksusta. Rentoutuminen tuolissa on helppoa, sillä se tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen ja aistikkaan elämyksen. Tuolin monipuoliset hierovat toiminnot ovat vertaansa vailla. Automaattisten hierontaohjelmien avulla saat valittua täydellisen hieronnan juuri omiin tarpeisiisi. Sointu-hierontatuolista löydät päivääsi sopivan hierontatyylin olipa toiveissasi sitten intensiivinen, rauhoittava, hellävarainen tai rentouttava hieronta. Arjen täydellistä pakohetkeä varten sinun täytyy vain istua alas pehmeän tuolin syleilyyn ja käynnistää haluamasi ohjelma kaukosäätimestä. Saat helposti Bluetoothilla yhdistettyä puhelimesi hierontatuoliin ja siten voit nauttia haluamastasi musiikista tuolin laadukkaiden sisäänrakennettujen kaiuttimien kautta.

Istu siis alas lämmitettyyn Sointu-hierontatuoliin ja nauti täydellisestä hieronnasta mielesi mukaan. Kaukosäätimen manuaalisilla asetuksilla voit hallita hierontaa entistä paremmin. Aseta hieronta täydellisesti ja tarpeidesi mukaiseksi vain napin painalluksella. Hieronnan muokkaaminen on helppoa ja intuitiivista. Korkeatasoinen hierontatuoli vaativaankin makuun tarjoaa intensiivistä hierontaa koko vartalolle ja täydellisen rentoutumisen käsille, jaloille, lantiolle ja koko selän alueelle. Tuolissa on 3D-tekniikka, jolloin hieronta tapahtuu kolmesta suunnasta: ylhäältä ja alhaalta, vasemmalta ja oikealta sekä myötä ja vastapäivään. Tekniikan ansiosta tuolin hierontatyyli jäljittelee klassisia hierontatekniikoita ja antaa sinulle kokemuksen oikealla hierojalla käymisestä. Vaikutelmaa tukevat tuolin jalkaosien ilmanpainetyynyt, jotka toimivat kolmella intensiteettitasolla. Moottoroitu tuoli kääntyy kaukosäätimestä painamalla ‘’Zero Gravity’’ -asentoon, jossa painottomuuden tila on mahdollista saavuttaa.


Ominaisuudet ja edut:
- 6 automaattiohjelmaa selän hierontaan
- Automaattinen ja manuaalinen hieronta
- Hieronta-ajan säätö 30 min saakka
- Jalkojen rentoutustekniikka
- Pohkeiden kompressiohieronta ja jalkapohjien rullapyöritys
- Koko kehon paineilmahieronta
- Painoton tila
- Portaaton ja synkronissa oleva kulman säätö selkänojan ja jalkatuen osalta
- Lämmitys
- Integroitu kaiutinjärjestelmä
- Bluetooth
- USB-latausportti


Tekniset tiedot:
- Koko istuen (pituus x leveys x korkeus) 130 x 73 x 105 cm
- Koko makuulla (pituus x leveys x korkeus) 180 x 73 x 83 cm
- Tuolin paino 75 kg
- Virtalähde 230 V/50 HzKirjoita arvio

Sointu hierontatuoli

Sointu hierontatuoli

Hierontatuoli Sointu tarjoaa ylellisen ja kokonaisvaltaisen rentoutumiskokemuksen monipuolisilla hierontaohjelmilla, lämmityksellä ja integroidulla Bluetooth-kaiutinjärjestelmällä.

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa


Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.