Elektroninen suurennuslasi

Digitaalinen kannettava suurennuslasi 3,5’’ näytöllä pienen tekstin lukemisen apuvälineeksi.

Tiedot

Toimitusaika 1-3 viikkoa


149,90€

Tiedot

Elektroninen tekstin suurentaja on kuin suurennuslasi, jonka avulla käyttäjän on mahdollista lukea myös pientä tekstiä ongelmitta. Sen avulla myös heikkonäköisten ja ikääntyneiden on helpompi jatkaa normaaleja arkisia askareita kuten lehden ja kirjojen lukemista.

Digitaalinen suurennuslasi toimii kuten normaali suurennuslasi, mutta siinä on lisäksi ominaisuudet: tehokas suurennus (2x-25x) ja värillinen erittäin korkean resoluution omaava kirkas LCD-näyttö. Elektronista suurennuslasia käytetään siten, että se asetetaan luettavan tekstin päälle. Zoomauspainikkeella saat kasvatettua suurennusta halutun kaltaiseksi. Laite on erittäin helppokäyttöinen. Valittavissa on kahdeksan eri näytön värivaihtoehtoa, joten voit valita itsellesi helppolukuisimman tekstin värin.

Laiteen mukana tulee myös AV-kaapeli, jonka avulla voit liittää laitteen joko tietokoneen tai television näyttöön ja katsella tekstiä suurella näytöllä. Virtalähteenä laitteella on USB-ladattava suuren kapasiteetin omaava 1000 mAh litiumioniakku kestoltaan 4 tuntia. Laite on kevyt ja pieni, joten se on kätevä kuljettaa mukana. Mitat laitteella 127 x 78 x 35 mm ja paino 142 g. 

Kirjoita arvio

Elektroninen suurennuslasi

Elektroninen suurennuslasi

Digitaalinen kannettava suurennuslasi 3,5’’ näytöllä pienen tekstin lukemisen apuvälineeksi.

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa