Tarttumapihdit

Kokoontaitettavat monikäyttöiset tartuntatyökalut magneettikärjillä

Tiedot

Toimitusaika 1-3 viikkoa


54,90€

-5,00€

59,90€

Tiedot

Nämä monipuoliset ja markkinoiden laadukkaimmat tarttumapihdit on soveltuvat erilaisiin tarkoituksiin ja eri elämäntilanteisiin mainiosti. Pihdit soveltuvat kaikille heille, joiden liikkeet ovat eri syistä rajoittuneet. Pihdit soveltuvat myös niille, jotka haluavat välttää käsien likaantumista esimerkiksi roskia kerätessään. Pihtien pituus 80 cm antaa lisää ulottuvuutta kaikkini suuntiin. Tarttumapihdit saa myös säädettyä käyttäjälleen juuri sopiviksi, sillä varren kulman säätö vaihtelee 0-180 astetta ja pihtien päätä voit taittaa 90 asteen kulmassa haluamaasi asentoon. Pihtien avulla voit nostaa asioita kolikoista kirjekuoriin ja maksimissaan 1 kilon painoisiin esineisiin saakka. Pihtien yläosan magneetin avulla voit myös nostaa helposti magneettisia esineitä kuten avaimia, kolikoita, nauloja ja kyniä. 

Tarttumapihdit saa tarvittaessa taitettua kokoon, jolloin ne kulkevat ja varastoituvat pieneen tilaan. Tarttumapihdit on valmistettu kestävästä ja kevyestä alumiinista, joten itsessään ne ovat hyvin ketterät käyttää. Kahva on tukeva, pehmustettu ja ergonominen, mikä ehkäisee käsien väsymistä pihtejä käytettäessä. Pihtien tarttuma-aukon maksimikoko on kymmenen senttimetriä, mikä mahdollistaa tukevan otteen suurimpaan osaan siirreltävistä esineistä. Pihtien tartuntapää on varustettu liukumisen estävällä materiaalilla, mikä mahdollistaa paremman pidon esineisiin myös heikommalla puristusvoimalla. 

Tartuntapihdit on myös hyvä apu niille, joille kenkien pukeminen kumartumisen ongelmien takia on hankalaa. Pihtien avulla nostat kengän paikalleen ja avattaessa pihdit, toimivat ne myös kenkälusikan tapaan.  Tarttumapihdit on suunniteltu sekä sisä- että -ulkokäyttöön. 

Arviot

Arvosana 
28-12-2022
Ei ole rimpulat

päivittäin joudun käyttämään selän takia, mutta nämä tuntuu kestävän käyttöä

Kirjoita arvio

Tarttumapihdit

Tarttumapihdit

Kokoontaitettavat monikäyttöiset tartuntatyökalut magneettikärjillä

Suosittelemme myös:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa


Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.