Joustavat urheilukengännauhat 76 cm

Venymiskykyiset lenkkarinnauhat, 76 cm pitkät, mukautuvat jalan liikkeisiin ja helpottavat kenkien pukemista ilman solmimista.

Tiedot

Varastossa


12,90€

Tiedot

Venymiskykyiset lenkkarinnauhat 76 cmVenymiskykyiset lenkkarinnauhat, jotka ovat 76 cm pitkät, mukautuvat jalan liikkeisiin, mikä eliminoi tarpeen sitoa ne uudelleen jokaisen käytön yhteydessä. Nämä valkoiset, elastiset nauhat ovat ihanteelliset aktiiviseen käyttöön tarkoitetuille kengille, kuten juoksutossuille, tennareille tai lenkkareille.

Ne, jotka kamppailevat hienomotoristen taitojen kanssa tai joilla on terveydellisiä rajoitteita, jotka tekevät kumartumisesta vaikeaa, voivat kokea kengännauhojen solmimisen haastavaksi. Venyvät nauhat mahdollistavat nauhoitettujen kenkien käyttämisen ilman ulkopuolista apua, ja helpottavat kenkien pukemista yleisesti, tehostaen prosessia. Nämä nauhat muuttavat kengät kätevästi jalkaan liu'utettaviksi, sillä elastinen nauha laajenee tarvittaessa, helpottaen jalan sisään- ja ulosliukumista kengässä. Nauhojen standardipituus on 76 cm.Ominaisuudet ja edut:

  • Elastisuus: Mukautuu jalan liikkeisiin ja eliminoi tarpeen sitoa nauhat uudelleen.
  • Käytännöllisyys: Helpottaa kenkien pukemista ja riisumista, erityisesti niille, joilla on hienomotorisia haasteita tai terveydellisiä rajoitteita.
  • Monikäyttöisyys: Sopii erinomaisesti juoksutossuihin, tennareihin ja lenkkareihin.
  • Standardipituus: 76 cm, joka sopii useimpiin kenkiin.
  • Väri: Tyylikäs valkoinen, joka sopii useimpiin kenkätyyleihin.

Kirjoita arvio

Joustavat urheilukengännauhat 76 cm

Joustavat urheilukengännauhat 76 cm

Venymiskykyiset lenkkarinnauhat, 76 cm pitkät, mukautuvat jalan liikkeisiin ja helpottavat kenkien pukemista ilman solmimista.

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa


Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.