Uusi Digitaalinen herätyskello Näytä suurempana

Digitaalinen herätyskello

Monipuolinen digitaalinen herätyskello isolla LED-näytöllä.

Tiedot

Varastossa


59,90€

Tiedot

Tyylikäs peilipintainen digitaalinen herätyskello näyttää kellonajan, asetetut hälytykset, lämpötilan ja akun varaustason. Digitaalisessa kellossa on suuri LED-näyttö, joka syttyy kun havaitsee äänen tai kosketuksen. Kellossa on suuri akku, joka kestää täydellä latauksella jopa 30 päivän ajan. Akku latautuu USB-piuhalla verkkovirrasta, mutta siinä on sähkökatkoksien varalta paikka nappiparistolle. Kellon voidaan asettaa sekä 12 että 24 tunnin ajannäyttö. LED-näyttö on kooltaan 5,7’’.

Kello on hyvin yksinkertainen käyttää. Sen tyylikäs ajaton ja pelkistetty muotoilu sopii sekä moderniin että perinteiseen sisustukseen. Kellon näytössä on automaattinen kirkkaudensäätö kellonajan mukaisesti siten, että näyttö on kirkkaimmillaan päivällä ja himmenee illan ja yön mittaan. Näytön kirkkautta voi säätää myös itse neliportaisella asteikolla halutunlaiseksi.

Päiväkohtaisesti voi asettaa kaksi herätystä. Herätyskellossa on torkutustoiminto, jonka voit säätää halutessasi muistuttamaan sinua herätyksestä 5 - 60 minuutin välein. Herätyskellon äänenvoimakkuuden voit säätää 30 - 90 dB välillä. Äänenvoimakkuuden laajan säätömahdollisuuden ansiosta herätyskello soveltuu hyvin sekä huonokuuloiselle, että helposti heräävälle. Herätysääniä on valittavina 13 erilaista.

Kirjoita arvio

Digitaalinen herätyskello

Digitaalinen herätyskello

Monipuolinen digitaalinen herätyskello isolla LED-näytöllä.

Suosittelemme myös:

27 muuta tuotetta samassa kategoriassa