Dreame D10 Plus robotti-imuri tyhjennysasemalla

Dreame D10 Plus -robotti-imurin avulla voit heittää hyvästit manuaaliselle imuroinnille. LDS LiDAR -navigaatiota hyödyntävä laite imuroi ja moppaa lattiasi tarkasti ja tarjoaa jopa 150 minuutin käyttöajan automaattisella tyhjennysasemalla.

Tiedot

Toimitusaika 1 - 3 viikkoa


429,90€

Tiedot

Automaattinen tyhjennysasema ja moppaustoiminto varmistavat vaivattoman siivouskokemuksen

 • -Käyttöaika jopa 150 min

 • -Imuroi ja moppaa samanaikaisesti

 • -Pölysäiliön automaattinen tyhjennys

 • -LDS LiDAR -navigointi

 • -Vesisäiliö 145 ml, pölysäiliö 400 ml

 • -Imuteho 4000 Pa, akkukapasiteetti 5200 mAh

 • -Tyhjennysasemassa 2,5 litran pölypussi

 • -Yhdistä sovellukseen tai käytä ääniohjaustaDreame - Pölynimurit - D10 Plus -robotti-imuri telakointi aseman vieressä

Itsestään tyhjentyvä

Dreame D10 Plus tekee jokapäiväisestä siivouksesta paljon helpompaa! Itsestään tyhjentyvällä asemalla varustettu tehokas robotti-imuri voi puhdistaa pitkään ilman apuasi - mikä tekee siivouksesta entistäkin miellyttävämpää. Robotti-imuri on varustettu 400 ml pölysäiliöllä. Mikäli säiliö täyttyy siivouksen aikana, D10 Plua -robotti-imurin automaattisen tyhjennysaseman 2,5 litran pölysäiliön ansiosta voit parhaimmassa tapauksessa olla huoletta jopa 30 päivän ajan ja rentoutua - samalla kun imuri hoitaa siivouksesta.


Dreame - Pölynimurit - D10 Plus -robotti-imuri imuroi ja moppaa samanaikaisesti

Imurointi ja moppaus samalla kertaa

Tehokkaan Dreame D10 -robotti-imurin kapasiteetti on 4000Pa, lisäksi siinä on myös toiminto, joka antaa lisäpotkua mattojen puhdistamista varten - mikä tarkoittaa, että robotti-imuri toimii kaikilla pinnoilla. Dreame D10 -robotti-imuri tekee siivoamisesta joustavaa ja helppoa irrotettavalla moppausmoduulilla. Aseta se helposti päälle, kun lattiat tarvitsevat moppausta ja robotti-imuri voi mopata ja imuroida samanaikaisesti. Sovelluksessa voit hallita ja asettaa "no go -vyöhykkeet", jotta matot eivät kastu. Lisäksi D10 Plus -robotti-imurissa on toiminto, jonka avulla se voi ohjata veden virtausta.


Dreame - Pölynimurit - D10 Plus -robotti-imuri sekä LDS LiDAR -navigointi

Navigointi

Dreame D10 Plus -robotti-imuri pystyy helposti navigoimaan kodin haasteellisissakin paikoissa. Robotti-imuri käyttää LDS LiDAR -navigointia ja tarjoaa useita eri siivoustiloja. Älykäs robotti-imuri pystyy kartoittamaan useita eri lattia-alueita, joihin voit halutessasi merkitä myös virtuaaliset seinät.


Dreame - Pölynimurit - D10 Plus -robotti-imuria ohjataan puhelimen sovelluksen avulla

Joustava ja helppo käyttää

Dreame D10 Plus on käytännöllinen ja helppokäyttöinen robottipölynimuri. Sovelluksessa voit helposti seurata D10 Plus -robotti-imurin toimintaa reaaliajassa sekä asettaa eri asetuksia huonekohtaisesti. Lisäksi se on myös yhteensopiva ääniohjauksen kanssa.Ominaisuudet

Lattiat ja matot pysyvät aina täydellisen puhtaina Dreame D10 Plus -robotti-imurin avulla. Älykkäiden LDS LiDAR -sensorien avulla laite navigoi tiensä kodin läpi osumatta esteisiin. Voimakas imuteho poistaa pölyn ja karvat lattioilta, ja voit myös käyttää moppitoimintoa tarvittaessa. MiHome -sovellus ja sen tarjoama etähallinta tekevät siivouksesta entistä kätevämpää.

Imurointi ja moppaus: Laite sisältää kätevän vesisäiliön sekä irrotettavan moppimoduulin, jonka ansiosta laite voi imuroida ja mopata lattiat yhdellä kertaa. Tämän lisäksi voit asettaa kiellettyjä alueita MiHome -sovelluksessa ja pitää mattosi kuivina.

Tehokkuus: Robotti-imuri tarjoaa voimakkaan ja tehokkaan toiminnan 4000 Pa imutehon ansiosta. Mattotehostuksen ansiosta se puhdistaa myös likaiset matot vaivatta.

Akkukesto: Korkean kapasiteetin akku tarjoaa jopa 150 minuuttia käyttöaikaa, joka riittää koko talon tai asunnon siivoamiseen.

Useita siivoustapoja: Laite sisältää useita siivousasetuksia. Voit siivota koko talon tai vain tiettyjä huoneita sekä asettaa kiellettyjä alueita, joita laite välttää.

Navigaatio: Älykäs LDS LiDAR -navigaatio auttaa laitetta kartoittamaan eri lattiatyypit ja löytämään tiensä ympäristön läpi ilman vahinkoja. Voit tarvittaessa luoda virtuaaliseiniä, jotta laite seuraa reittiänsä.

MiHome-sovellus: Hallitse aina siivousrutiiniasi MiHome-sovelluksessa. Voit helposti ohjata robotti-imuriasi, säätää imutehoa tai tarkistaa akun varauksen.

Helppohoitoinen: Tämä robotti-imuri ei käytännössä vaadi ollenkaan huoltoa. Kun pölysäiliö täyttyy, laite löytää tiensä automaattiselle tyhjennysasemalle turvallisesti ja tyhjentää sen itse. Tyhjennysasemaan mahtuu 2,5 litraa pölyä jopa 30 päiväksi.

Tuotteella on 1 vuoden takuu.Tekniset tiedot • Mitat ja paino


 • Ominaisuudet


 • Tuotetiedot


 • Kapasiteetti, kulutus ja virta


 • Toiminnot ja ominaisuudet


 • Yhteensopivuus


 • Muotoilu ja sijoitus

Kirjoita arvio

Dreame D10 Plus robotti-imuri tyhjennysasemalla

Dreame D10 Plus robotti-imuri tyhjennysasemalla

Dreame D10 Plus -robotti-imurin avulla voit heittää hyvästit manuaaliselle imuroinnille. LDS LiDAR -navigaatiota hyödyntävä laite imuroi ja moppaa lattiasi tarkasti ja tarjoaa jopa 150 minuutin käyttöajan automaattisella tyhjennysasemalla.

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa


Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.