ApuSylvi virkkaamisen apuväline

ApuSylvillä virkkaaminen, kanava- ja helmityöt voi tehdä jopa yhdellä kädellä.

Tiedot

Varastossa (toimitusaika 1 - 2 viikkoa)


219,00€

Tiedot

ApuSylvi™ on kotimainen tuote, joka helpottaa käsitöiden tekemistä. Se toimii hieman joustavana kehyksenä monenlaisille käsitöille, pitäen työt paikoillaan ja mahdollistaen työskentelyn jopa yksikätisesti.

ApuSylvi™ on suomalainen, tarpeeseen syntynyt innovaatio: se on kehitetty Kainuussa, halvaantuneen, intohimoisen käsityöntekijän työskentelyn avuksi. ApuSylvin™ avulla kehittävä käsityöharrastus on mahdollinen myös fyysisistä rajoitteista huolimatta.


ApuSylvin™ avulla voit kirjoa, virkata, tehdä helmitöitä ja paljon muuta! Kaulaliinat ovat suosittuja ApuSylvin käyttäjien keskuudessa. ApuSylvi™ paketin mukana tulee kuvitetut ohjeet yleisimpien käsitöiden tekemiseen, joten pääset nopeasti alkuun.


Se on hieman joustavasta materiaalista tehty puolikaaren mallinen ja 40cm pitkä, ja sen mukana tulee neuloja, rima ja kuminauhat. Ihastut siihen käytössä!


ApuSylvi™ sopii kaikille! Tuote on kehitetty mahdollistamaan käsitöiden itsenäinen tekeminen käden vammasta huolimatta, mutta Apusylvistä tykkää kaikki, siinä työt pysyvät paikoillaan, se helpottaa työskentelyä ja se on helppo nostaa töineen syrjään, kun et sitä käytä.


ApuSylvin™ avulla myös erityislapset ja -nuoret, kehitysvammaiset ja vanhukset voivat tehdä käsitöitä. Tuote on onkin erinomainen apuväline terapiatyöhön, sekä toimintakeskuksiin.

Katso esite tästä linkistä.

Katso käyttöohjeet tästä linkistä.Käyttöohje kirjontaan ApuSylvillä:Katso video räsykorun tekemisestä ApuSylvillä:

Arviot

Arvosana 
21-03-2018
Hyvä apuväline

Teen paljon käsitöitä ja olen 58v. ApuSylvillä pystyn helposti virkkaamaan ja huovuttamaan, mitä en pystynyt ennen tekemään.

Kirjoita arvio

ApuSylvi virkkaamisen apuväline

ApuSylvi virkkaamisen apuväline

ApuSylvillä virkkaaminen, kanava- ja helmityöt voi tehdä jopa yhdellä kädellä.

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa


Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.