Suihkutuoli senioreille renkailla, pytyllä ja säädettävällä korkeudella

Monikäyttöinen suihku-/yötuoli senioreille

Tiedot

Toimitusaika 1-2 viikkoa


449,90€

Tiedot

♥ MONIKÄYTTÖINEN: WC-tuolissa on pyörät, sisäänrakennettu virtsasäiliö ja sitä voidaan käyttää suihkussa henkilökohtaisen hygienian hoitoon liikuntarajoitteisille ihmisille. Monikäyttöisen WC-pyörätuolin ansiosta nämä tehtävät ovat helpompia sekä käyttäjälle että hoitohenkilökunnalle.

♥ MUKAVA JA TURVALLINEN: Suihkutuoli pyörillä sisältää irrotettavat nylon-jalkatuet ja taitettavat käsinojat, jotka tarjoavat käyttäjälle erilaisia vaihtoehtoja ja takaavat maksimaalisen mukavuuden. Siinä on myös pehmustettu istuin PU-päällisellä.

♥ MITAT: Alumiininen suihkutuoli on kompakti, toiminnallinen ja kestävä intensiiviseen käyttöön. Sen mitat ovat 55,5 cm leveä, 88,5 cm pitkä ja istuinkorkeus on 53 cm. Mikäli tuolia halutaan käyttää kiinteän WC-istuimen päälle menemiseen, WC-istuimen maksimikorkeus saa olla 43 cm.

♥ JARRUJÄRJESTELMÄ: WC-pyörätuolissa on jarrut etu- ja takapyörissä, mikä takaa maksimaalisen turvallisuuden ja pidon käytön aikana. Renkaiden avulla liikkuminen on helppoa ja ne tarjoavat vakautta ja turvallisuutta tuolin tai käyttäjän liikuttaessa.

✔ Suosittelemme liikuntarajoitteisille henkilöille, jotka tarvitsevat apua henkilökohtaisten hygieniatehtävien suorittamisessa itsenäisesti. Erinomainen käytettäväksi sairaaloissa, vanhainkodeissa ja henkilökohtaiseen käyttöön kotona. Käyttäjän enimmäispaino: 120 kg.


Wheelchair with Wheels

Monitoiminen:
Kiitos ominaisuuksiensa, tämä monitoiminen tuoli voidaan käyttää sekä WC-istuimen korottajana (perinteisen WC:-istuimen päällä) että WC-istuimena ja suihkussa, varmistaen siten liikuntarajoitteisten käyttäjien päivittäisen perushygienian.


Wheelchair with Wheels
Mukavuus:
Pehmustettu polyuretaanista valmistettu istuin tekevät tästä kylpytuolista mukavan laitteen. Sen taitettavat jalkatuet ja käsinojat helpottavat käyttöä.


Wheelchair with Wheels
Turvallisuus:
Tuoli on varustettu jarrujärjestelmällä, joka lukitsee sekä etu- että taka-renkaat (ON) ja vapauttaa ne (OFF) varmistaen maksimaalisen turvallisuuden ja vakauden.Wheelchair with Wheels

Varmista, että WC-istuimen leveys (mitattuna kohtaan A) on enintään 37,5 cm. Varmista myös, että WC-istuimen korkeus (mitattuna kohtaan B) on enintään 43 cm, mikäli tahdot käyttää tuolia WC-istuimen korottajana.

Mikäli WC-istuimesi mahtuu näihin mittoihin, voit helposti käyttää monitoimista tuoliamme WC-istuimellasi.

Kirjoita arvio

Suihkutuoli senioreille renkailla, pytyllä ja säädettävällä korkeudella

Suihkutuoli senioreille renkailla, pytyllä ja säädettävällä korkeudella

Monikäyttöinen suihku-/yötuoli senioreille

10 muuta tuotetta samassa kategoriassa


Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.