Seniorin kävelykenkä

Seniorin tyylikäs kenkä, mikä soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Tiedot

Varastossa


119,90€

-80,00€

199,90€

   i    Alin hinta 30 päivän
aikana: 149,90€

Tiedot

Senioreiden kävelykenkä/terveyskenkä.

Kenkä sopii sekä mummolle että papalle. Kenkä voidaan pukea helposti tarranauhojen vuoksi ja se on tilava sekä pehmeänahkainen. Kengät on mitoitettu suomalaisille sopivaksi ja niissä on laaja lesti. Nahkapäällinen, mutta kevyt ja hengittävä.


Ulkopohjan lähes tasainen profiili estää kengän tarttumista kynnyksiin. Kynnyksissä kaatuminen on yleinen tapaturma ikääntyessä, millä voi olla pitkävaikutteisia seurauksia.


Pohjamateriaali on pitävää kumia, mikä käy myös ulkokäyttöön.


Säätäminen tapahtuu kolmella pitkällä tarraremmillä, jotka ovat tarvittaessa lyhennettävissä saksilla saumojen välistä. Varvastila on korkea ja kengissä on mahdollista käyttää myös omia ortoosi tukipohjallisia. 


Kengän voi pestä koneellisesti 30°C lämpötilassa.


Ortoosille, vasaravarpaille, tai vaivaisenluulle sopiva malli. Kenkä on hyväksytty Ranskan diabetesjärjestössä (SFD) International Working Group on the Diabetic Foot (IWGDF) ohjeistuksen mukaan.


Laadukas lääkinnällinen laite luokka 1 - Medical Device Class 1 (MDR)Katso myös muut seniorikengät täältä.

---

Mikäli tilaamanne koko ei ole sopiva, tarjoamme teille mahdollisuuden vaihtaa koko isompaan tai pienempään. Lähettäkää meille väärän kokoiset kengät takaisin ja mainitkaa palautuksen mukana, mihin kokoon haluaisitte tehdä vaihdon. Lähetämme teille ilmaisilla postikuluilla uuden kenkäparin oikeassa koossa. Huomatkaa, että tarjoamme vain yhden vaihtomahdollisuuden meidän tarjoamilla lähetyksen postikuluilla.

Arviot

Arvosana 
12-04-2021
Hyvät

Tyylikkäät ja hyvän tuntuiset ja tarrat helpotaa pukemista vaikka ovat nahkaa. Isäkin oli tyytyväinen ja vaihtoi vihdoin nuhjuiset töppöset uusiin ulkoilukenkiin.

Kirjoita arvio

Seniorin kävelykenkä

Seniorin kävelykenkä

Seniorin tyylikäs kenkä, mikä soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Suosittelemme myös:

9 muuta tuotetta samassa kategoriassa


Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.