Premium rollaattori

Alumiinista valmistettu kevyt, mutta tukeva rollaattori jokapäiväiseen käyttöön

Tiedot

Toimitusaika 2 - 3 viikkoa


249,90€

Tiedot

Jämäkkä, mutta helposti liikkuva rollaattori jokapäiväiseen elämään liikkumisen tueksi. Kahvojen korkeutta voidaan säätää kuuteen eri asentoon, joten se sopii hyvin kaikenkokoisille käyttäjille pituus välillä 150-190 cm. Rollaattorissa on integroitu istuin ja sen mukana tulee kestävä kassi esimerkiksi ostoksia varten. Renkaat ovat kestävät ja valmistettu kumista. Tuotteessa on heijastimet, joten sen avulla liikkuminen myös hämärässä on turvallista. Rollaattori on helposti mukana kuljetettava, sillä sen kokoon taittaminen onnistuu muutamissa sekunneissa. Kokoon taitettuna se mahtuu pieneen tilaan ja kulkee kätevästi mukana esimerkiksi auton takakontissa.


Rollaattorin runko on valmistettu kevyestä, mutta kestävästä alumiinista. Rollaattorin kädensijat ovat anatomiset ja niihin on liitetty pitävät käsijarrut. Korkeus on mahdollista säätää jokaiselle käyttäjälle sopivaksi, sillä rollaattorissa on kuusi eri korkeudensäätö vaihtoehtoa. Rollaattorissa tulevat mukana pidike kävelykepille ja kauppakassi. Kiinteä istuin mahdollistaa levähdystauon vaikka kesken kävelylenkin. Sekä edessä että takana olevat heijastimet tekevät pimeällä liikkumisesta entistä turvallisempaa. Rollaattori on helposti mukana kuljetettava, sillä sen kokoon taittaminen onnistuu muutamissa sekunneissa. Kokoon taitettuna se mahtuu pieneen tilaan ja kulkee kätevästi mukana esimerkiksi auton takakontissa.


Käyttäjän suositeltu korkeus 150 - 195 cm.


Käyttäjän maksimipaino: 136 kg

Käsitukien korkeus: 78 - 91cm

Istuimen leveys: 45 cm

Istuimen korkeus: 54 cm

Renkaan ulkohalkaisija: 17 cm


Leveimmillään 63 cm ja pisimmillään 67 cm.

Paino 7,8 kg.

Kirjoita arvio

Premium rollaattori

Premium rollaattori

Alumiinista valmistettu kevyt, mutta tukeva rollaattori jokapäiväiseen käyttöön

Suosittelemme myös:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa


Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.