Piikkimatto

Piikkimatto kipujen ja stressin helpottamiseen.

Tiedot

Varastossa


59,90€

Tiedot

Piikkimaton vaikutus perustuu akupainantaan, joka pohjaa kiinalaiseen akupunktioon perustuvaan hoitomuotoon. Akupunktiohoidon tutkimusnäyttö tehosta on vahva ja samankaltaiseen vaikutukseen pyritään myös kotikäyttöisellä piikkimatolla. Piikkimatolla on useita hyvinvointia lisääviä vaikutuksia. Se laukaisee useimmilla henkistä jännitystä, lievittää selkäongelmia ja lihasjännityksiä, tehostaa verenkiertoa, rentouttaa ja lievittää stressioireita. Joillain piikkimatto auttaa univaikeuksiin ja vie ajatukset pois ikävistä asioista.

Piikkimaton käyttöohje: voit käyttää piikkimattoa päivittäin 15-30 minuuttia kerrallaan, niin kauan kun käyttö tuntuu mukavalta. Asettuessasi makaamaan matolle, tunnet pientä pistelyä aluksi, mutta alun vähäinen kipu häviää kun hyvänolonhormonit vapautuvat kehostasi. Verenkierto vilkastuu ja miellyttävä lämmön tunne leviää vartaloosi.

Paketissa mukana myös piikkityyny sekä laukku tuotteen kuljetukseen ja varastointiin.

Kirjoita arvio

Piikkimatto

Piikkimatto

Piikkimatto kipujen ja stressin helpottamiseen.

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa


Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.