Pesevä ja kuivaava wc-istuin

Wc-istuin, joka pesee alapään lämpimällä vedellä ja kuivattaa tuuletuksella yms.!

Tiedot

Toimitusaika 1-3 viikkoa


Kysy meiltä tuotteesta

443,47€

Tiedot

Myymämme automaattinen sähkökäyttöinen pesevä ja kuivaava wc-istuin asennetaan pöntön oman kannen tilalle. Nappia painamalla istuin suihkuttaa lämmintä vettä puhdistaakseen takapuolen tai halutessasi etupuolen. Veden lämpötila voidaan säätää haluamaksesi kolmella eri vaihtoehdolla. Tämän lisäksi istuinosa voidaan myös lämmittää (kolme eri lämpövaihtoehtoa), jolloin pöntölle istuminen talvellakin on mukavan lämmintä.

Muina ominaisuuksina istuimesta löytyy myös mm. takapuolen kuivaava tuuletus ja hitaasti sulkeutuva kansi, joka ei paukahda kiinni.

  • ► Lämmitetty istuin
  • ► Takapuolen pesu lämpimällä vedellä
  • ► Etupuolen pesu lämpimällä vedellä
  • ► Kuivatus lämpimällä ilmalla
  • ► Säädettävä suuttimen asento
  • ► Säädettävä vedenpaine
  • ► Säädettävä veden lämpötila
  • ► Säädettävä istuimen lämpötila
  • ► Säädettävä kuivatuksen teho
  • ► Hitaasti sulkeutuva kansi

Istuin tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon raastavalle paperille myös niille, jotka kärsivät peräpukamista. Vesipesu on hellempi vaihtoehto ja auttaa myös ehkäisemään uusien pukamien syntyä.

Voit kokea ihanaa ylellisyyden tunnetta käydessäsi vessassa! Osta heti tämä maailmalla runsasta suosiota niittävä japanilainen keksintö!

Istuin tunnistaa automaattisesti kun ihminen istuu pöntölle ja antaa suihkuttaa vettä ainoastaan silloin, jotta vahingossa napin painaminen ei aiheuta veden ruiskutusta lattialle. Suihkutus kestää minuutin ellei sitä keskeytetä pysäytys-napista.

Laitteen vesitankin tilavuus on 800 ml, mikä riittää normaalilla käytöllä vähintään kolmeen pesuun. Vesitankki täyttää itseään automaattisesti tarvittaessa ja mikäli vettä ei käytetä kolmeen vuorokauteen, laite korvaaa veden uudella varmistaen, että käytössä on aina tuoretta vettä. Asennetaan kylmän veden tuloputkeen mukana tulevalla T-haaralla.

Asennetaan virtapistokkeeseen mukana tulevalla n. 1,5 m pitkällä johdolla. Turvaominaisuus katkaisee laitteesta automaattisesti virran, mikäli jokin vika ilmaantuisi.

Helpottaa vessassa asioimista, mikäli toisen tai molempien käsien toimintakyky on alentunut tai jos selkävaivat estävät paperin ja/tai käsisuihkun käyttämisen.


Japanista lähtöisin olevat pesevät bideet ovat alkaneet saavuttaa suosiota maailmalla.

Takuu 2 vuotta.

CE hyväksytty.


Teho 900 W
Maksimissaan 200 kg painoiselle
Tuotteen koko: 490 x 466 mm.
Valmistaja: Aquatrend
Malli: FDB300


Katso myös edullisempi mallimme täällä.Kyseessä siis tämän tyylinen wc-istuin (videolla eri malli, mutta toimintaperiaate on lähes sama):

Kirjoita arvio

Pesevä ja kuivaava wc-istuin

Pesevä ja kuivaava wc-istuin

Wc-istuin, joka pesee alapään lämpimällä vedellä ja kuivattaa tuuletuksella yms.!

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa