Liikkumiseen

Aktiivisen elämäntavan ylläpitäminen ikääntyessä on tärkeää monista eri syistä. Liikunta auttaa ylläpitämään ja parantamaan fyysistä kuntoa ikääntyessä. Se voi auttaa vahvistamaan lihaksia, niveliä ja luita sekä parantamaan sydän- ja verisuoniterveyttä. Liikunta voi myös auttaa ylläpitämään painoa ja estämään ylipainoa, mikä on tärkeää ikääntyvi...

Aktiivisen elämäntavan ylläpitäminen ikääntyessä on tärkeää monista eri syistä. Liikunta auttaa ylläpitämään ja parantamaan fyysistä kuntoa ikääntyessä. Se voi auttaa vahvistamaan lihaksia, niveliä ja luita sekä parantamaan sydän- ja verisuoniterveyttä. Liikunta voi myös auttaa ylläpitämään painoa ja estämään ylipainoa, mikä on tärkeää ikääntyvien ihmisten terveydelle.

Aktiivinen elämäntapa voi myös auttaa ylläpitämään mielenterveyttä ja parantamaan henkistä hyvinvointia ikääntyessä. Liikunta voi auttaa vähentämään stressiä, ahdistusta ja masennusta sekä parantamaan unen laatua. Se voi myös lisätä itsetuntoa ja lisätä sosiaalista vuorovaikutusta, mikä on tärkeää myös ikääntyneille ihmisille.

Aktiivisen elämäntavan ylläpitäminen ikääntyessä ei kuitenkaan tarkoita, että ihmisen täytyisi harrastaa raskasta liikuntaa tai osallistua kovaan harjoitteluun. Monet iäkkäät ihmiset voivat hyötyä myös kevyemmistä liikuntamuodoista, kuten kävelystä, uinnista tai joogasta. Tärkeintä on löytää sopiva liikuntamuoto ja tehdä se säännöllisesti, jotta se tukee terveellistä elämäntapaa ikääntyessä.

Lisää

Alatuoteryhmät

 • Seniorikengät

  Seniorin jalkineet erilaisiin käyttötarkoituksiin sekä sisälle että ulos. Leveällä lestillä tai helposti puettavat. Valitse tilanteeseen sopivat seniorikengät valikoimastamme.

  Seniorikengät ovat erityisen tärkeitä iäkkäille ihmisille, koska ne tarjoavat lisää tukea ja turvallisuutta jokapäiväiseen liikkumiseen.

  Seniorikengät on usein valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, jotta ne olisivat mukavat käyttää pitkänkin päivän aikana. Ne myös tarjoavat hyvän tukevan pohjan, joka auttaa vähentämään mahdollisia kaatumisia ja loukkaantumisia. Monet seniorikengistä ovat myös vettähylkiviä tai vedenkestäviä, jotta ne pysyisivät kuivina sateisellakin säällä.

  Niissä voi olla myös käyttöä helpottavia ominaisuuksia, kuten vetoketjut tai tarranauhat, jotka auttavat pukemaan ja riisumaan kengät helposti.

  Seniorikengät ovat erinomainen valinta ikääntyneille, jotka haluavat säilyttää itsenäisyytensä ja turvallisuutensa liikkumisessa. Ne tarjoavat tarvittavaa tukea ja turvallisuutta arkeen sekä mahdollistavat aktiivisen ja terveellisen elämäntavan ylläpitämisen myös ikääntyessä.

Tuoteryhmässä on 89 tuotetta.
Näytetään 26 - 50 / 89 tuotteesta