Leveälestinen kenkä seniorille

Leveälestinen kenkä, joka on suunniteltu erityisesti iäkkäille.

Tiedot

Varastossa


149,90€

Tiedot

Sisä- ja ulkokäyttöön soveltuvat kengät on tarkoitettu erityisesti jalkaongelmista kärsiville, joille normaalin kengän lesti on liian kapea. Kenkien lesti on leveä ja kenkä tilava, jolloin myös turvonneet ja mahdollisesti kipeät jalat saavat tukea ja vakautta. Kengät soveltuvat erityisesti liikavarpaasta kärsiville ja diabeetikoille, joilla jaloissa on virheasentoja ja haavaumia. Kaksinkertaisen tarrakiinnityksen ansiosta kengät mukautuvat täydellisesti käyttäjän jalkaan sopiviksi.

Kenkä sopii sekä naisille että miehille.

Kengän ulkopinta on synteettistä materiaalia ja kengässä on 1,5 senttimetrin kanta.Katso myös muut seniorikengät täältä.

---

Mikäli tilaamanne koko ei ole sopiva, tarjoamme teille mahdollisuuden vaihtaa koko isompaan tai pienempään. Lähettäkää meille väärän kokoiset kengät takaisin ja mainitkaa palautuksen mukana, mihin kokoon haluaisitte tehdä vaihdon. Lähetämme teille ilmaisilla postikuluilla uuden kenkäparin oikeassa koossa. Huomatkaa, että tarjoamme vain yhden vaihtomahdollisuuden meidän tarjoamilla lähetyksen postikuluilla.

Kirjoita arvio

Leveälestinen kenkä seniorille

Leveälestinen kenkä seniorille

Leveälestinen kenkä, joka on suunniteltu erityisesti iäkkäille.

Suosittelemme myös:

9 muuta tuotetta samassa kategoriassa


Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.