Hierova seniorituoli luxus

Seniorituoli luxus sähkökäyttöisellä kaltevuudensäädöllä, hierovilla pisteillä, lämmitettävällä penkillä ja USB-latauspaikoilla. 

Tiedot

Toimitusaika 1-3 viikkoa


999,90€

Tiedot

Seniorituoli luxus on täydellinen valinta sinulle, joka etsit mukavaa ja tyylikästä mekanismituolia huippuominaisuuksilla. Seniorituolissa on kaukosäätimellä ohjattava jalkarahi sekä selkänojan kaltevuudensäätö välillä 0-140 astetta. Tarvittaessa myös tuolista nousemista helpottaa kaukosäätimellä ohjattava kippi-ominaisuus, jolloin tuoli kallistuu eteenpäin. Nousuavustin on mukava apu arkeen, erityisesti senioreille ja liikuntarajoitteisille käyttäjille. Tuolissa on sisäänrakennettu hieronta- ja lämmitysominaisuus. Hierovia pisteitä tuolissa on 8 ja ne on jaettu eri puolille vartaloa. Hieronta vaihtoehtoja on viisi: pulssi, aalto, puristin, automaattinen ja normaali. Tuolin sivulla on kaksi USB-paikkaa, joiden avulla voit ladata laitteita kuten matkapuhelinta tai tablettia. Tuoli on muhkea ja erittäin mukava. Sen pehmustettu istuin tukee vartaloa täydellisesti.  Tuoli kantaa maksimissaan 120 kiloisen käyttäjän. Tuolissa on lisäksi kaksi mukitelinettä molempiin käsinojiin integroituna. 

Tekniset tiedot:
Istuimen koko: 53 cm (pituus) x 56 cm (leveys)

Istuimen korkeus: 46 cm

Selkänojan koko: 70 cm (leveys) x 70cm (korkeus)

Selkätoppauksen paksuus: 23 cm.

Käsinojan koko: 60 cm (pituus) x 24 cm (leveys)

Käsinojan täytteen paksuus: 19 cm

Jalkarahin koko: 48 cm (pituus) x 56 cm (leveys)

Selkänojan maksimi kaltevuus: 140 astetta

Sähkö: 100 V - 240 V / 50 Hz.

Moottorin teho: 55 W.

Pintamateriaali: 100% polyuretaani (PU) keinonahka.

Täyte: korkeaelastinen vaahto.

Maksimikapasiteetti: 120 kg.

CE/SGS merkitty.

Kirjoita arvio

Hierova seniorituoli luxus

Hierova seniorituoli luxus

Seniorituoli luxus sähkökäyttöisellä kaltevuudensäädöllä, hierovilla pisteillä, lämmitettävällä penkillä ja USB-latauspaikoilla. 

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa